Alpha-H vitamineserums: de schattige huidverbeteraars

Alpha-H heeft de Vitamin Profilig Kit op de markt gebracht. Naast dat de gekleurde glazen potjes er superschattig uitzien in je badkamer, zijn het krachtige huidverbeteraars. Wij zijn allang fan van de vitamineserums, maar waarom eigenlijk?

Afstemmen op de huidbehoefte
Alle Alpha-H vitamineserums zijn los verkrijgbaar: de vitamines A, B, C en E. Wat de kit zo leuk maakt, is dat ze er alle vier inzitten. Je kunt kennismaken met de verschillende soorten vitamineserums en daarnaast je huidverzorging dagelijks afstemmen op de huidbehoefte die dag.
Schijnt de zon flink? Bescherm je huid dan extra tegen de zon door vitamine C onder je crème aan te brengen. Is je huid wat geïrriteerd en kan hij wel wat kalmering gebruiken? Dan is vitamine E je beste vriend. Zo kun je spelen met elk soort vitamine. Geen zorgen, achterop de doos staat duidelijk aangegeven waar de vitamines goed voor zijn.

Kennismaken met de vitamines
Natuurlijk kun je hier ook lezen wat de Alpha-H vitamineserums nou precies doen voor je huid. Ze hebben alle vier hun eigen unieke, krachtige werking.

We beginnen bij het begin: vitamine A. Dit is meteen degene waar je even bij moet opletten. Het is namelijk een nachtserum. Dit houdt in dat, je raadt het al, je deze alleen ’s avonds mag opbrengen voordat je gaat slapen. Daglicht breekt namelijk de werking van vitamine A af. Dat zou zonde zijn van je mooie product.
Dit serum is perfect voor huiden die verouderd zijn, acne(littekens) hebben, of schade hebben opgelopen door de zon. Vitamine A heeft een remmend effect op acne, zowel bij jongeren als volwassenen. Daarnaast maakt hij de huid gladder en worden tekenen van huidveroudering en pigmentatie flink verminderd.

De volgende is vitamine B. Dit vitamineserum werkt sterk hydraterend en herstellend. Het serum is voor elke huid mooi, maar speciaal voor de onzuivere huiden. Hij vermindert namelijk de aanmaak van overmatig talg. Je huid is daardoor minder gevoelig voor het vormen van onzuiverheden. Daarnaast herstelt vitamine B je huidbarrière. Erg geschikt dus voor na een peeling of een andere pittige behandeling in de salon. Good to know: hij heeft een wat sterkere geur dan de overige vitamines en is felblauw.

Dan zijn we aangekomen bij de vitamine C. Geschikt voor een doffe, oudere huid. Hij pept deze helemaal op, doordat hij de collageenaanmaak stimuleert, pigmentatievorming vermindert en de algehele teint verheldert. De huid wordt egaler en frisser. Een gestreste huid heeft heel veel baat bij dit vitamineserum!

Last but not least: vitamine E. Hét serum voor bij een geïrriteerde huid. Hij kalmeert, vermindert ontstekingen en roodheden en versnelt de genezing van littekentjes.
Dit serum is wederom erg geschikt na een behandeling in de salon. Hij zorgt ervoor dat je huid snel gekalmeerd is en wordt ook wel het EHBO-serum genoemd. Vitamine E is goed in te zetten bij onder andere huiden met eczeem of rosacea.

Je hoeft niet te kiezen!
Elk vitamineserum heeft mooie huidverbeterende eigenschappen. Die zou je allemaal wel willen, toch? Door de Vitamin Profiling Kit kan dat meteen!

De kit kost €69,95. Het zijn pastelgekleurde potjes van 15 ml en je doet er erg lang mee. Nadat je de kit hebt geprobeerd kun je je favoriete serum in het groot aanschaffen: 25 ml. Of gewoon nog een keer de kit, om elke dag zelf te kunnen bepalen wat je huid nodig heeft.

Gebruik jij de vitamines al of ga je ze gebruiken? Laat ons dan weten wat het voor je huid doet! We zijn erg benieuwd of jij net zo’n fan bent als wij 😉

P.S. De Alpha-H vitamineserums zijn vrij van parfum, parabenen, minerale olie, siliconen, sulfaat (SLS) en dierlijke ingrediënten (vegan friendly). Ze zijn niet getest op dieren.

Recommended Posts