Acne Therapie - YOURSKIN Skip to content

Acné behandeling

Heb jij last van acné? Dit kan komen door hormonen, voeding of de verkeerde huidverzorging. Samen met jou gaan we graag op zoek naar wat jouw acné veroorzaakt en beste acné behandeling voor jouw huid.

Intake

Na een uitgebreide intake bekijken we welke acné behandeling er voor jou mogelijk is en stellen we samen een behandelplan op. Met een 3-stappenplan en het gebruik van de juiste producten thuis kun je al snel resultaat boeken. 

Veelal krijg je de behandelingen vergoed door je zorgverzekering als je een aanvullende verzekering hebt. Scrol naar beneden voor meer informatie over vergoedingen.

Hier alvast wat tips waarmee jij je huid zelf thuis al kan verbeteren:

  • Zorg dat je je huid niet irriteert met producten en probeer niet zelf aan de onzuiverheden te zitten.
  • Verschoon iedere dag je kussensloop, je ligt gemiddeld z’n 7 a 8 uur op je kussen en daardoor is het een ideale plek voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen.
  • Wil jij je huid camoufleren met make-up? Doe dit dan met de minerale make-up van InClinic Cosmetics. Deze kan je onbeperkt gebruiken zonder dat jij daar pukkels van krijgt. De foundations zijn non comedogeen, wat wil zeggen dat ze de huid niet verstoppen. Ook bevatten de concealers salicylzuur en vitamine b wat acné kan verminderen.

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten:
Dont’s: parfum, minerale oliën en olierijke producten, diverse sulfaten
Do’s: Zink, salicylzuur, niacinamide(vitamine b), retinol en vitamine C

Wil je graag huidadvies? Neem gerust contact op of kom langs voor een intake en huidscan voor een  huidadvies op maat.

Behandelingen declareren? 

Indien je aanvullend verzekerd bent, worden behandelingen tegen acné of acné littekens veelal vergoed door je zorgverzekering. YOURSKIN is aangesloten bij de ANBOS waar onze acné-specialisatie geregistreerd staat. En tevens zijn we bij het SKIN Register geregistreerd. Een doorverwijzing is meestal niet nodig en de declaratie gaat niet van het eigen risico af. Na behandeling en betaling in de salon kun je de factuur dezelfde dag nog declareren bij je verzekering.

Bekijk hier de voorwaarden per (aanvullende) verzekering voor 2023.

Prijzen

Acné 40 min 55,- 
(deze behandeling is alleen te boeken bij afname van 6 behandelingen)

Acné 60 min € 75,-

Bio peeling € 83,-

Chemische peeling € 87,-

Microneedling bij acné littekens € 159,-

(vergoeding via zorgverzekering mogelijk)

Resultaat bij acne littekens na een aantal microneedling behandelingen.

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.