Bio Peel - kruidenpeeling - YOURSKIN Skip to content

BIO Peel - Kruidenpeeling

De Bio Peel is een kruidenpeeling die ervoor zorgt dat de huid zich van binnenuit verbetert. Je huid is na de behandeling stralend, glad en egaal.

100% natuurlijke peeling

Een Bio Peel bestaat uit kruiden, zeewier en algen. Dit mengsel brengen we verwarmd aan op de huid en masseren we in, voor een optimale opname van de werkzame stoffen uit de peeling. De Bio Peel werkt sterk ontgiftend en gaat tot in de diepere huidlaag (de basaalcellenlaag). In deze diepere huidlaag geeft hij een bom aan voedingsstoffen af aan de huidcellen. Hierdoor ontstaat er huidverbetering van binnenuit. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype. De biopeel kan ook in de zomer worden ondergaan.

Wat bereiken we met de Bio Peel?

  • Een gladdere huid
  • Verfijnde poriën
  • Fijne lijntjes verminderen
  • Pigmentatie verheldert
  • Een doffe huid verfrist
  • De onzuivere huid herstelt

Na de behandeling kan de huid droog en warm aanvoelen. Dit komt doordat de huid moet herstellen na de intensieve behandeling. Dode huidcellen laten los en maken plaats voor een frisse, gladde huid. Voor een intenser resultaat raden wij aan om de Bio Peel in kuurverband te ondergaan. Na de kuur kan de Bio Peel periodiek worden ingezet om de huid te onderhouden.

Het verschil tussen een Bio Peel en een chemische peeling is dat bij een Bio Peel de doorbloeding sterk wordt gestimuleerd, door de massage die tijdens de behandeling wordt toegepast.

Prijzen

Bio Peel – Kruidenpeeling € 83,-

Chemische peeling level 1,2,3  € 87,-

Chemische peeling level 4  € 97,-

Kuur 6x Bio Peel €415,- (€83,- korting)

Kuur 6x Chemische Peel €435,- (€87,- korting)

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.