Elleebana lashlift - YOURSKIN Skip to content

Elleebana lashlift

Met de Elleebana lashlift creëren we volle, lange en gekrulde wimpers, die tot wel 6 weken blijven zitten. Geschikt voor zowel lange als korte wimpers.

ELLEEBANA LASHLIFT

Met de Elleebana lashlift creëren we volle, lange en gekrulde wimpers. Het resultaat blijft tot wel 6 weken zitten. Het is erg geschikt voor als je geen extensions wilt dragen, maar toch sprekende ogen wilt zodra je wakker wordt. Elleebana lashlift komt uit Australië en is erg populair geworden in Nederland, doordat het een kwalitatief hoogwaardig merk is. 

GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN WIMPERS

Deze lashlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Zoals steile, overkrulde, lange en korte wimpers. We maken gebruik van siliconen rods in plaats van klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik.

VEILIG VOOR JE WIMPERS

Tijdens de lashlift gebruiken we lashbotox; een unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Het is niet schadelijk voor je wimpers, maar maakt ze juist sterker.

Daarnaast is de inwerktijd kort (10-17 minuten), wat het vooruitstrevender maakt dan andere lashliftmerken.

 

 

Veelgestelde vragen Lash Lifting

Hoe lang heb ik plezier van mijn lashlift?
Gemiddeld blijft het resultaat Lash Lifting 6 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar blijven.

Is een Lashlift schadelijk voor mijn wimpers?
Nee, onze salon is gecertificeerd. De behandeling wordt dan ook alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. 

Voor wie is de lashlift?
Voor alle vrouwen die graag mooie gelifte wimpers willen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door de wimperkruller of door wimperextensions. Kan ik toch een lashlift behandeling ondergaan?
Doordat wij gebruik maken van lashbotox in elke lashlift worden je wimpers juist steviger en sterker van deze behandeling.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe lashlift?
Gemiddeld houden we 6 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Is het na 5 weken uitgegroeid, dan kun je gerust een nieuwe lashlift laten doen.

Doet een lashlift behandeling pijn?
Nee een lashlift behandeling doet geen pijn. Het kan hoogstens een beetje onaangenaam zijn dat je je ogen een tijdje moet sluiten. 

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Ook adviseren we je om 48 uur geen gebruik te maken van de zonnebank of sauna.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kun je iedere reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een olievrije remover.

Ik gebruik castorolie, een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de lashlift?
Ja, dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gaan gebruiken.

Ik ben zwanger. Is een lashlift mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift in verband met je hormonen minder goed pakt, of juist zorgt voor over processing. Mocht er een reactie zijn, dan is het ook niet mogelijk om daar medicatie voor te nemen. 

Ik heb hooikoorts. Is een lashlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en het is ook niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg eerst in welke mate je hooikoorts hebt en of dat invloed kan hebben op het resultaat van de volume lash lift.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een lashlift behandeling willen: kan dat?
Ons advies is om dit eerst te overleggen met de behandelend arts.

Vragen die er niet tussen staan? Stel ze aan ons via WhatsApp: 06-83437694

Elleebana lashlift

Prijzen

Lashlift met verven, inclusief lashbotox
€65,-

Lashlift zonder verven, inclusief lashbotox
€60,-

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.