Skip to content

Elleebana lashlift

Met de Elleebana lashlift creëren we volle, lange en gekrulde wimpers, die tot wel 6 weken blijven zitten. Geschikt voor zowel lange als korte wimpers.

ELLEEBANA LASHLIFT

Met de Elleebana lashlift creëren we volle, lange en gekrulde wimpers. Het resultaat blijft tot wel 6 weken zitten. Het is erg geschikt voor als je geen extensions wilt dragen, maar toch sprekende ogen wilt zodra je wakker wordt. Elleebana lashlift komt uit Australië en is erg populair geworden in Nederland, doordat het een kwalitatief hoogwaardig merk is. 

GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN WIMPERS

Deze lashlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Zoals steile, overkrulde, lange en korte wimpers. We maken gebruik van siliconen rods in plaats van klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik.

VEILIG VOOR JE WIMPERS

Elleebana lashlift

Tijdens de lashlift gebruiken we lashbotox; een unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Het is niet schadelijk voor je wimpers, maar maakt ze juist sterker. Daarnaast is de inwerktijd kort (10-17 minuten), wat het vooruitstrevender maakt dan andere lashliftmerken.  
 
 
 

Prijzen

Lashlift met verven, inclusief lashbotox
€63,50

Lashlift zonder verven, inclusief lashbotox
€58,50

 

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.