make-up advies Creative Cosmetics

Ben je nieuwsgierig en wil je de producten uittesten? Je kunt bij YOURSKIN terecht voor een persoonlijk make-up advies of een make-up workshop.

CREATIVE COSMETICS

YOURSKIN hecht veel waarde aan de kwaliteit van producten. Daarom is YOURSKIN officieel verkooppunt van de minerale make-up van Creative Cosmetics. Dit is de eerste make-up die de huid daadwerkelijk verbetert, omdat de mineralen een van zichzelf verzorgende werking op de huid hebben. De make-up is simpelweg gezond en veilig voor alle huidtypes. De 100% pure natuurlijke make-up is perfect voor het creëren van een zachte, gelijke dekking zonder dat poriën hierbij verstopt raken.

De huid blijft ademen, je kunt er mee dansen, sporten en slapen. Je voelt de make-up niet zitten, deze smelt samen met de oliën uit de eigen huid. Hierdoor ontstaat geen plamuurlaag maar ziet de huid er heel natuurlijk uit. Het resultaat is een verzorgd, egaal gezicht met een frisse uitstraling. De producten bevatten SPF 15 en zijn 100% dierproefvrij. Ook is deze make-up geschikt voor de gevoelige en allergische huid, bijvoorbeeld bij eczeem, rosacea, acne, psoriasis en andere problemen. Creative Cosmetics verzacht, verzorgt en verbetert de huid.

Ben je nieuwsgierig en wil je de producten uittesten? Je kunt bij YOURSKIN terecht voor persoonlijk make-up advies of een workshop.

 

Persoonlijk make-up advies

Samen bekijken we welke kleuren en producten goed bij jouw huid passen. In een halfuur tijd leer je de producten kennen en laat ik zien hoe de producten op jouw gezicht eruitzien. De prijs voor een persoonlijk make-up advies is 35 euro. Wanneer je boven de 100 euro aan make-up aanschaft verrekenen we dit bedrag als korting op de producten. Neem contact op met YOURSKIN voor een afspraak, dit kan ook online. Wil je alleen even je kleur foundation testen en ophalen? Dit kan kosteloos, stuur dan even een WhatsApp naar 06-30812480.

 

Workshop

In een uitgebreide workshop leer ik je graag alles over make-up. Ik geef je tips waarmee je jouw sterke punten kunt accentueren en ik laat je technieken zien om snel een mooie look te maken. Je leert welke gezichtsvorm je hebt, wat het effect is van make-up op je huid en hoe je verschillende producten aanbrengt.

Tijdens de workshop krijg je alle gelegenheid om te oefenen.

Programma Workshop:

  1. Reiniging en verzorging
  2. Gezichtsvormen
  3. Camoufleren en foundation
  4. Blush, bronzer en highlight
  5. Wenkbrauwen en vormen
  6. Oogmake-up technieken
  7. Lippen

Je kunt de workshop individueel of met meerdere personen in de salon van YOURSKIN volgen. Bij een grote groep komt YOURSKIN ook aan huis. De workshop varieert in tijd van ongeveer 1 uur bij een 1 op 1 workshop tot ongeveer 2,5 uur bij een workshop met 2-4 personen.

Prijzen

Foundation testen service

Persoonlijk make-up advies € 35,-

Make-up workshop 1 op 1 € 59,-

Make-up workshop groep p.p. (vanaf 2 pers) € 49,-

Dag of avondmake-up € 45,-

Proefmake-up € 125,-

Bruidsmake-up aan huis (in Apeldoorn) € 150,-

Bruidsmake-up in de salon € 75,-