make-up advies

Ben je nieuwsgierig en wil producten uittesten, of wil je wat tips en tricks krijgen waardoor jij jezelf nog beter kunt opmaken? Je kunt bij YOURSKIN terecht voor een persoonlijk make-up advies of een make-up workshop.

INCLINIC COSMETICS

YOURSKIN hecht veel waarde aan de kwaliteit van producten. Daarom is YOURSKIN officieel verkooppunt van de huidverbeterende minerale make-up van InClinic Cosmetics. 

InClinic Cosmetics
De make-up producten van InClinic zijn meer dan alleen make-up. Het is mineralen make-up gemengd met heel veel effectieve werkstoffen die de huid hydrateren, repareren en verjongen.

Zo bevatten alle foundations verschillende vitaminen(B,C,E), peptides en hyaluronzuur. De mascara en eyeliners bevatten werkstoffen die je wimpers verzorgen en er is zelfs een eyeliner met een wimpergroei serum erin!

De producten zijn helemaal veilig voor mensen met huidaandoeningen zoals rosacea en acne. De make-up is niet-comedogeen, wat betekent dat ze de poriën niet verstoppen waardoor de huid kan ademen en er nog steeds natuurlijk uit ziet, net als een tweede huid. 

InClinic vermijd schadelijke of giftige ingrediënten zoals parabenen, oliën, talk, kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums en goedkope vulstoffen. Dit zijn namelijk de belangrijkste oorzaken van irritatie of allergieën op de huid. Ook bevat de make-up geen gluten, en is daardoor veilig voor mensen met glutenallergie.

InClinic Cosmetics is goedgekeurd en staat op de lijst van producten die veilig zijn voor patiënten met huidallergieën van het Skin Allergy and Immunology Clinic in het Ku Leuven ziekenhuis in België. InClinic is momenteel het enige make-up merk dat is goedgekeurd en op hun lijst staat.

InClinic mag direct aangebracht worden na de meeste huidverbeterende behandelingen, de ingrediënten helpen de huid juist kalmeren en herstellen na een intensieve behandeling! 

Ben je nieuwsgierig en wil je de producten uittesten? Je kunt bij YOURSKIN terecht voor persoonlijk make-up advies of een workshop.

 

Persoonlijk make-up advies

Samen bekijken we welke kleuren en producten goed bij jouw huid passen. In een halfuur tijd leer je de producten kennen en laten we zien hoe de producten op jouw gezicht eruitzien. De prijs voor een persoonlijk make-up advies is 35 euro. Wanneer je boven de 100 euro aan make-up aanschaft verrekenen we dit bedrag als korting op de producten. Neem contact op met YOURSKIN voor een afspraak, dit kan ook online. Wil je alleen even je kleur foundation testen en ophalen? Dit kan kosteloos, stuur dan even een WhatsApp naar 06-83437694.

 

Workshop

In een uitgebreide workshop leren we je graag alles over make-up. We geven je tips waarmee je jouw sterke punten kunt accentueren en we laten je technieken zien om snel een mooie look te maken. Je leert welke gezichtsvorm je hebt, wat het effect is van make-up op je huid en hoe je verschillende producten aanbrengt.

Tijdens de workshop krijg je alle gelegenheid om te oefenen.

Programma Workshop:

  1. Reiniging en verzorging
  2. Gezichtsvormen
  3. Camoufleren en foundation
  4. Blush, bronzer en highlight
  5. Wenkbrauwen en vormen
  6. Oogmake-up technieken
  7. Lippen

Je kunt de workshop individueel of met meerdere personen in de salon van YOURSKIN volgen. Bij een grote groep komt YOURSKIN ook aan huis. De workshop varieert in tijd van ongeveer 1 uur bij een 1 op 1 workshop tot ongeveer 2,5 uur bij een workshop met 2-4 personen.

Prijzen

Foundation testen service

Persoonlijk make-up advies € 35,-

Make-up workshop 1 op 1 € 59,-

Make-up workshop groep p.p. (vanaf 2 pers) € 49,-

Dag of avondmake-up € 45,-