Huidanalyse - YOURSKIN Skip to content

Huidanalyse

Met de OBSERV 520 kunnen we jouw huid op verschillende manieren bekijken en vast leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid er voor staat.

Intake en een grondige huidanalyse

Bezoek je de salon voor het eerst voor een huidbehandeling? Dan vinden we het erg belangrijk om vooraf jouw wensen door te spreken. Daarom starten we altijd met de NICE TO MEET YOU Treatment. Met behulp van een huidscan met de OBSERV 520 en een intakegesprek brengen we al jouw huidwensen en eventuele huidproblemen in kaart. Zo maken we een product- en behandeladvies geheel voor jou op maat. 

 

OBSERV 520

Bij YOURSKIN werken we met de sQinno Observ 520, de meest geavanceerde huidscan die er op dit moment bestaat. Hiermee kunnen we in de diepere lagen van jouw huid kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan het huidoppervlak.

Met de huidscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. We maken zes verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. Eventuele huidproblemen herkennen we op de scan, ook als deze nog niet aan het huidoppervlak zichtbaar zijn. De foto’s bespreken we samen en deze krijg je ook per mail toegestuurd.

 

Behandelplan

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van jouw huidconditie weten, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en de behoeften van jouw huid kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat.

Met de informatie uit de scan stellen we een nauwkeurig behandelplan voor jou samen. Dit plan bestaat uit behandelingen en/of producten die jou kunnen helpen op weg naar jouw gewenste huid. Zo spelen we preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen proberen we deze huidveranderingen te voorkomen en/of af te remmen.

NICE TO KNOW

We adviseren om de huidscan tenminste vier keer per jaar in te zetten. Op deze manier zien we samen de behaalde resultaten kunnen we waar nodig bijsturen.

De huidscan is volledig veilig voor vrouwen die zwanger zijn.

Prijzen

Huidscan + intake  30 min (gratis en vrijblijvend)

Nice to meet you
90 min €89,-

Incl. intake, huidanalyse en huidscan en een huidbehandeling afgestemd op jouw huidtype. Tevens ontvang je vrijblijvend behandel en productadvies.


Nice to meet you OxyGeneo+ 
90 min €109,-

Incl. intake, huidanalyse en huidscan en een huidbehandeling met ons OxyGeneo+ apparaat afgestemd op jouw huidtype. Tevens ontvang je vrijblijvend behandel en productadvies.

Lees hier meer over de OxyGeneo+ behandeling

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.