Verwijderen van huidoneffenheden | Huidverbetering - YOURSKIN Skip to content

Verwijderen huidoneffenheden

Met de T-AWAY verwijderen we huidoneffenheden. Denk hierbij aan rode vaatjes, pigmentvlekken en steelwratjes.

De T-AWAY is een klein apparaat, waarbij de Ultra Short High Frequency (USHF) techniek toegepast wordt. Energie wordt hierbij omgezet in warmte. Met een kleine applicator stippen we de huid aan op het specifieke huidprobleem. De eiwitten in de huid gaan stollen en de oneffenheden verdwijnen vrijwel meteen. Dit doen we op een veilige manier, waarbij we snel resultaat behalen. Sommige huidoneffenheden hebben meerdere behandelingen nodig. Voordat er een T-AWAY behandeling wordt gestart zal er altijd eerst een intake plaatsvinden om te kijken of deze behandeling geschikt is voor jouw huid.

De T-AWAY is geschikt voor alle huidtypes en kan ingezet worden bij het verminderen of verwijderen van:

  • Steelwratjes
  • Couperose (rode adertjes)
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekken
  • Bindweefselophoping

Na de behandeling

Na de behandeling ontstaat er gedurende 5 tot 14 dagen een korstvorming op het behandelde plekje. Het is belangrijk hier niet aan te krabben. Daarnaast mag de huid gedurende 72 uur niet blootgesteld worden aan natte ruimtes, als de sauna en het zwembad. De huid moet na de behandeling goed beschermd worden met SPF50.

Prijzen

15 minuten € 50,-

Mogelijk i.c.m. een gezichtsbehandeling.

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.