Creative Cosmetics online bestellen - YOURSKIN Skip to content

CREATIVE COSMETICS ONLINE BESTELLEN

Creative Cosmetics heeft het onmogelijke, mogelijk gemaakt! Zij hebben een prachtige make-up lijn op de markt gelanceerd met een aantal unieke voordelen. Creative Cosmetics onderscheidt zich doordat de make-up niet alleen 100% natuurlijk is, maar ook nog eens goed voor je huid. Op onze webshop kun je de make-up van Creative Cosmetics online bestellen.

Waarom werkt YOURSKIN Apeldoorn met Creative Cosmetics?

Bij YOURSKIN staat aandacht voor jouw huid op nummer één. Wij geloven in de kracht van natuurlijke producten voor de huid. De natuurlijke verzorgingsproducten die wij verkopen via de schoonheidssalon en op de webshop zijn bewezen effectief en zeer innovatief. YOURSKIN Apeldoorn verkoopt zowel natuurlijke verzorgingsproducten, als natuurlijke make-up. De 100% natuurlijke verzorgingsproducten die wij verkopen, zijn de producten van IK Skin Perfection. Zowel deze prachtige productlijn, als de make-up van Creative Cosmetics gaan alle huidproblemen tegen. Huidproblemen worden volledig opgelost door het in balans brengen van de huid. Een huid die in balans is, is een mooie en stralende huid. YOURSKIN Apeldoorn is een officieel verkooppunt van Creative Cosmetics. Bij ons kun je de producten in de salon kopen, maar je kunt ook de make-up van Creative Cosmetics online bestellen.

Creative Cosmetics online bestellen voordelen

Wat zijn de voordelen van Creative Cosmetics, en wat maakt dit product zo kwalitatief? YOURSKIN stelt een aantal strenge kwaliteitseisen aan de producten die wij verkopen, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen met huidverbetering. Allereerst moet het product 100% natuurlijk en eerlijk zijn. Dit houdt in dat er geen onnatuurlijke stoffen zoals geur- en kleurstoffen zijn toegevoegd, en dat er niet op proefdieren getest wordt. Daarnaast is het belangrijk dat de producten de huid daadwerkelijk verbeteren en dus ook goed zijn voor de vitaliteit van je huid. Creative Cosmetics is een voorbeeld van make-up die de huid verzorgd en zelfs verbeterd, dit maakt het merk zo ontzettend uniek!

Hoe kan het dan dat de huid verzorgd wordt door make-up?

Wanneer je de make-up van Creative Cosmetics draagt, blijft de huid nog ademen. Hierdoor heb je geen last van verstopte en verstikte poriën en blijft de huid prachtig fris. De huid wordt gevoed doordat de make-up uit 100% natuurlijke bestanddelen bestaat, waaronder mineralen die de huid voeden. Creative Cosmetics online bestellen op onze webshop kan ook wanneer je last van een gevoelige- of allergische huid hebt.

Persoonlijk make-up advies

Ben je nieuwsgierig en wil je de producten uittesten? Je kunt bij YOURSKIN terecht voor een persoonlijk make-up advies. Samen bekijken we welke kleuren en producten goed bij jouw huid passen. In een halfuur tijd leer je de producten kennen en laat ik zien hoe de producten op jouw gezicht eruitzien. De prijs voor een persoonlijk make-up advies is 30 euro. Wanneer je boven de 100 euro aan make-up aanschaft verrekenen we dit bedrag als korting op de producten. Neem contact op met YOURSKIN voor een afspraak, dit kan ook online. Wil je alleen even je kleur foundation testen en ophalen? Dit kan kosteloos, stuur dan even een WhatsApp naar 06-30812480.

Workshops Creative Cosmetics

Wil je naast persoonlijk advies ook zelf leren hoe je het beste make-up kunt aanbrengen? Een look die helemaal bij je past? Een subtiele frisse dag make-up of juist een glamour look of smokey eyes?

In een uitgebreide workshop leer ik je graag alles over make-up. Ik geef je tips waarmee je jouw sterke punten kunt accentueren en ik laat je technieken zien om snel een mooie look te maken. Je leert welke gezichtsvorm je hebt, wat het effect is van make-up op je huid en hoe je verschillende producten aanbrengt.

Tijdens de workshop krijg je alle gelegenheid om te oefenen.

Programma Workshop:

  1. Reiniging en verzorging
  2. Gezichtsvormen
  3. Camoufleren en foundation
  4. Blush, bronzer en highlight
  5. Wenkbrauwen en vormen
  6. Oogmake-up technieken
  7. Lippen

Je kunt de workshop individueel of met meerdere personen in de salon van YOURSKIN volgen. Bij een grote groep komt YOURSKIN ook aan huis. De workshop varieert in tijd van ongeveer 1 uur bij een 1 op 1 workshop tot ongeveer 2,5 uur bij een workshop met 2-4 personen. Voor prijzen kijk op de pagina behandelingen.

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.