Huidverzorgingsproducten online bestellen - YOURSKIN Skip to content

HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN ONLINE BESTELLEN

Bij YOURSKIN Apeldoorn kun je professionele huidverzorgingsproducten online bestellen. De huidverzorgingsproducten die je bij ons op de webshop kunt bestellen, zijn dezelfde producten als de schoonheidsproducten waarmee wij met veel plezier in onze salon werken. Wij gebruiken deze huidverzorgingsproducten omdat wij kwaliteit van het product en kwaliteit van de huid ontzettend belangrijk vinden. Bij YOURSKIN Apeldoorn wordt er in de schoonheidssalon gewerkt met de huidverzorgingsproducten van IK Skin Perfection en Creative Cosmetics. Wij verkopen deze producten al langere tijd vanuit onze salon, maar je kunt deze huidverzorgingsproducten nu ook online bij ons bestellen. Vervolgens krijg je deze zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd. Makkelijk, betrouwbaar en een investering in jouw huid!

Je huid goed verzorgen

Iedere huid is uniek, en iedere huid heeft een unieke vorm van verzorging nodig. Het is voor iedereen belangrijk om de huid goed te verzorgen. Vaak wordt gedacht dat alleen de extreem vette, droge of verouderde huid professionele huidverzorgingsproducten nodig heeft. Het tegendeel is waar! Ieder huidtype heeft een goede en passende verzorging nodig, ofwel verzorging van de huid met een huidverzorgingsproduct die de huid voedt en herstelt. Dit noemen wij huid verbeterende producten. Huidverzorgingsproducten online bestellen bij YOURSKIN Apeldoorn, geeft je de zekerheid dat je uitsluitend huidverbeterende en 100% eerlijke producten koopt.

Huidverzorgingsproducten online kopen voordelen

YOURSKIN Apeldoorn verkoopt de huidverzorgingsproducten van IK Skin Perfection en Creative Cosmetics zowel online als in onze schoonheidssalon. Eén van de voordelen van huidverzorgingsproducten online bestellen is dat het gemakkelijk vanaf thuis op de bank te bestellen is. Daarnaast ben je wanneer je huidverzorgingsproducten online bestellen wilt, zeker dat het 100% betrouwbaar is bij YOURSKIN Apeldoorn. Wij hebben een beveiligde betaalomgeving, staan ingeschreven bij de KVK en geven de klant een bedenktermijn van 14 dagen bij aanschaf van een product.

100% eerlijke huidverzorgingsproducten online shoppen

Wil jij natuurlijke huidverzorgingsproducten online bestellen? YOURSKIN Apeldoorn verkoopt uitsluitend 100% eerlijke en natuurlijke producten die jou naar een gezonde huid helpen. Waarom is dit nu zo belangrijk? Wij zijn er van overtuigd dat natuurlijke producten genoeg ondersteuning bieden om jouw huid te verbeteren. Deze effectieve natuurlijke producten kunnen zo een krachtige positieve invloed hebben op de kwaliteit van de huid. Er is hierbij dus écht niets meer nodig dan puur kracht van de natuur.

Huidverzorgingsproducten online bestellen die passen bij mijn huidtype

Vraag jij je eens af: welk huidtype heb ik? Veel vrouwen (en zeker ook mannen) weten niet precies welk huidtype zij hebben. Bij het kopen, en dan vooral bij het online bestellen van cosmetica voor het gezicht is het van groot belang. Je kunt bij YOURSKIN Apeldoorn een gratis huidcheck laten doen! Hieronder staan kort alle huidtypen beschreven.

  • De normale huid De normale huid heeft een matte, gelijkmatige glans. Bij dit huidtype past een zachte, soepele huid met zichtbare maar geen verwijde poriën.
  • De vette huid Glimmende huid, voornamelijk op het voorhoofd, de neus en de kin. Bij dit huidtype zie je vaak verwijde poriën en een verhoogde talgafscheiding. Deze verhoogde talgafscheiding zie je vaak terug in mee-eters en pustels (puistjes).
  • De droge huid Bij dit huidtype zie je vaak een dunne, vochtarme huid die weinig talg produceert en waarbij de poriën vaak zeer klein zijn. De huid kan voelbaar trekken doordat het gespannen en ruw is. Bij een droge huid ontstaan er snel droogtelijntjes en rimpels.
  • De gecombineerde huid Dit huidtype is zoals de naam al zegt, een combinatie van de twee bovenstaande huidtypen (de vette- en droge huid). Het komt vaak voor dat de huid op de wangen droog is, terwijl de T-zone overmatig talg produceert en glimt. De T-zone omvat het voorhoofd, de neus en de kin.
  • De gevoelige huid Bij dit huidtype wordt er vaak ongemak ervaren door zonlicht en cosmetica. De gevoelige huid is snel geïrriteerd en is mogelijk vlekkerig, schilferen en rood. Vaak is de een gevoelige huid vochtarm.
  • De rijpere huid Dit huidtype ontwikkelt ieder persoon op een bepaalde leeftijd. Naarmate je verouderd, wordt je huid namelijk droger en dunner, waardoor sneller rimpels ontstaan. Het verschilt per persoon en per bovengenoemde huidtype, op welke leeftijd de huid een rijpere huid wordt.

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.