Klantenservice - YOURSKIN Skip to content

KLANTENSERVICE

Retourneren

Zo werkt retourneren: Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de pakketdienst waarmee je het pakket retour zendt.

Indien je gebruikmaakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@yourskinapeldoorn.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zie hieronder de uitzonderingen en voorwaarden voor retourneren.

Uitzonderingen retourneren

(On)verzegelde producten

Let op: Je kunt enkel verzegelde producten retourneren. Wanneer de verzegeling verbroken is, is het product/zijn de producten niet retourneerbaar. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Houdbare producten

Houdbare producten die je via deze webwinkel koopt, hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is daarom na succesvolle betaling definitief.

Let op: Met het oog op de regels omtrent hygiëne kan YOURSKIN uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen!

Garantie

Wat is de wettelijke garantie?

Onder wettelijke garantie wordt verstaan dat het artikel datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat je als consument mag verwachten.

Betaling

Je kunt bij ons je bestelling betalen middels de betaalmethode: iDEAL.

Verzending

De pakketten die je bij YOURSKIN bestelt worden verzonden via PostNL. De prijzen die je op de website ziet zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden in het winkelmandje berekend.

De levertijd is 1 à 2 werkdagen. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 12:00 uur en in het weekend worden maandag verwerkt en dinsdag/woensdag geleverd. Geen levering op zondag, maandag en feestdagen.

YOURSKIN biedt je ook de mogelijkheid om je pakket op een ander afleveradres dan het factuuradres te laten bezorgen.

Klachten

Heb je klachten? Maak deze dan kenbaar door te mailen naar info@yourskinapeldoorn.nl

Herroepingsformulier

Download hier het herroepingsformulier: herroepingsformulier-YOURSKIN

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.