Skip to content

OVER YOURSKIN

YOURSKIN gaat voor huidverbetering door jouw huid terug in zijn natuurlijke balans te brengen. De natuurlijke conditie en flora van jouw huid zijn het uitgangspunt. Door te werken met 100% organische, krachtige en bewezen effectieve producten brengt YOURSKIN jouw huid terug naar een gezonde basis.

Corine

Corine Lieferink
“In mijn salon staat persoonlijke aandacht voor jouw huid voorop. Ik kies voor innovatieve kwaliteitsproducten, die op een eerlijke en duurzame wijze zijn geproduceerd. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Door mijn ervaring en specialisatie in huidverbetering ben ik in staat om zichtbaar mooie resultaten te bereiken voor iedere huidwens en elk huidprobleem. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies!”

In verband met mijn zwangerschapsverlof ben ik afwezig van half mei tot en met augustus 2021. In deze periode zal Rowan mijn uren overnemen en ben je bij haar aan het juiste adres voor alle huid verbeterende en ontspannende behandelingen die YOURSKIN te bieden heeft.

Rowan Buitenhuis

Rowan Buitenhuis
“In 2015 heb ik mijn diploma tot allround schoonheidsspecialiste behaald en sindsdien ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Dat combineer ik met een studie Communicatie in Nijmegen. Beide doe ik met heel veel plezier. YOURSKIN is een salon dat goed bij mij past, door het aanbod van diverse behandelingen. Ik vind het proces van huidverbetering interessant, maar ook het geven van een massage vind ik erg leuk. Mijn behaalde specialisaties zijn acnebehandelingen en bindweefselmassage. Ik werk voornamelijk op woensdag, donderdag en zaterdag. Zie ik jou binnenkort bij mij in de behandelstoel?”