Over YOURSKIN - YOURSKIN Skip to content

TEAM YOURSKIN

Bij YOURSKIN staan we voor huidverbetering door jouw huid terug in zijn natuurlijke balans te brengen. De natuurlijke conditie en flora van jouw huid zijn het uitgangspunt. Door te werken met 100% organische, krachtige en bewezen effectieve producten brengen wij jouw huid terug naar een gezonde basis.

Wij streven naar professionaliteit en kwaliteit en je zult bij ons altijd een eerlijk advies ontvangen. Jouw tevredenheid is onze grootste drijfveer, we willen dat jij blij bent met jouw huid. Want een gezonde, stralende en mooie huid willen we allemaal! Wij proberen bij te dragen aan jouw zelfvertrouwen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij volledig tevreden bent over jou bezoek aan onze salon!

Corine

Corine Lieferink
“In mijn salon staat persoonlijke aandacht voor jouw huid voorop. Ik kies voor innovatieve kwaliteitsproducten, die op een eerlijke en duurzame wijze zijn geproduceerd. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste, en momenteel ben ik bezig met de opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste. Door mijn ervaring en specialisatie in huidverbetering ben ik in staat om zichtbaar mooie resultaten te bereiken voor iedere huidwens en elk huidprobleem. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies!”

 

Lindsay Drost
“Net als Corine ben ik ook afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Sinds november 2021 werk ik bij YOURSKIN. Ik ben gespecialiseerd in het geven van acne behandelingen, microneedling en bindweefselmassage. Ook voor lashlifting ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bekijk graag samen met jou wat het beste resultaat is wat we kunnen bereiken voor jouw huid. Zodat jij met een stralend gevoel de salon verlaat. Hopelijk zie ik je snel bij mij in de behandelstoel!”

Inge Krooshoop
”Net als Corine en Lindsay ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn diploma behaald in 2021. Hierna heb ik bij verschillende salons en klinieken gewerkt en ervaring opgedaan. Nu werk ik met veel plezier bij YOURSKIN. Huidverbetering door middel van chemische peelingen behalen is mijn specialiteit. Door mijn eigen voedingsintoleranties weet ik veel over wat voeding doet met de huid. Graag help ik je met je huid of het nou is voor huidverbetering, ontspanning of voor beide. Samen kijken we hoe we dit kunnen bereiken. 
Zie ik je een keer in de salon?”

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.