Skip to content

OVER YOURSKIN

YOURSKIN gaat voor huidverbetering door jouw huid terug in zijn natuurlijke balans te brengen. De natuurlijke conditie en flora van jouw huid zijn het uitgangspunt. Door te werken met 100% organische, krachtige en bewezen effectieve producten brengt YOURSKIN jouw huid terug naar een gezonde basis.

Corine

Corine Lieferink
“In mijn salon staat persoonlijke aandacht voor jouw huid voorop. Ik kies voor innovatieve kwaliteitsproducten, die op een eerlijke en duurzame wijze zijn geproduceerd. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Door mijn ervaring en specialisatie in huidverbetering ben ik in staat om zichtbaar mooie resultaten te bereiken voor iedere huidwens en elk huidprobleem. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies!”

Lindsay Drost
“Net als Corine ben ik ook afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Ik ben gespecialiseerd in het geven van acne behandelingen en bindweefselmassage. Ik bekijk graag samen met jou wat het beste resultaat is wat we kunnen bereiken voor jouw huid. Zodat jij met een stralend gevoel de salon verlaat. Hopelijk zie ik je snel bij mij in de behandelstoel!”

Stephanie Pol
“Mijn naam is Stephanie, ik ben 18 jaar en ik kom uit Apeldoorn. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4, en op dit moment zit ik in mijn laatste schooljaar. In dit schooljaar ben ik vooral bezig met het behalen van mijn specialisaties: bindweefsel en shiatsu massage. Ik ben ontzettend enthousiast om als stagiaire te starten bij YOURSKIN. Je zal me voornamelijk tegenkomen op de dinsdag. Ik verwelkom je met alle liefde in de salon. Wat ik het leukste aan mijn vak vind, is dat de klant zich super voelt in zijn/haar lichaam.”

LET OP!

In verband met onze vakantie worden bestellingen die vanaf 4 februari na 12:00 uur worden geplaatst verzonden op 16 februari.

Bestellingen die voor of op 4 februari vóór 12:00 uur worden geplaatst worden nog verzonden.