Out of Stock

Butterly Cream IK SKIN PERFECTION 100ml

29,95

BUTTERLY CREAM is een luxueuze, boterzachte bodybutter en maakt onmiddellijk een einde aan je droge huid. De 100% RAW Shea Butter geeft een nieuw soort zachtheid, de structuur is zo zijdezacht dat het onmiddellijk geabsorbeerd wordt. De 100% pure en natuurlijke BUTTERLY CREAM zorgt met haar formule voor een helende werking waardoor de huid de hele dag zacht en gevoed is.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Uitverkocht

BUTTERLY CREAM is een luxueuze, boterzachte bodybutter en maakt onmiddellijk een einde aan je droge huid. De 100% RAW Shea Butter geeft een nieuw soort zachtheid, de structuur is zo zijdezacht dat het onmiddellijk geabsorbeerd wordt. De 100% pure en natuurlijke crème zorgt met haar formule voor een helende werking waardoor de huid de hele dag zacht en gevoed is.

Gebruik:
Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op het lichaam of op speciale, extra droge zones. De crème smelt bij aanraking met de huid. Het laat de huid stralen. Voor de droge, schilferige en probleemhuiden is aanbrengen op een nog vochtige huid na het douchen/baden aan te raden.

Ingrediënten:
Shea Butter
Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom (Karité Boom). Hij groeit in de Afrikaanse Savanne. Shea Butter is een 100% plantaardige boter.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de BUTTERLY CREAM bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Droge huid, Eczeem

Skincare

Lichaamsverzorging