C GLOW+ IK SKIN PERFECTION 50ml

69,95

C GLOW+ is een ultieme vitaliserende vitamineboost die de huid voorziet van een golden glow. “Het wondermiddel” voor de huid dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid vermindert. C GLOW+ is rijk aan Curcuma en Vitamine C én bevat een mix aan AHA fruitextracten die de huid egaler en gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidstructuur verfijnen.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

C GLOW+

C GLOW+ is een ultieme vitaliserende vitamineboost die de huid voorziet van een golden glow. “Het wondermiddel” voor de huid dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid vermindert. Het serum is rijk aan Curcuma en Vitamine C én bevat een mix aan AHA fruitextracten die de huid egaler en gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidstructuur verfijnen.

– Maakt de huid glad, egaal & glowy!
– Rijk aan Curcuma en Vitamine C.
– Bevat een mix van AHA fruitextracten.
– Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering.
– 99% natuurlijk

HUIDTYPE
C GLOW+ voorziet de huid van een boost aan vitamines en een subtiele golden glow en is geschikt voor iedere huid. Met name een doffe en vermoeide huid én een huid waar de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden heeft veel baat bij het gebruik van de C GLOW+.

GEBRUIK
Reinig de huid altijd eerst met een IK reiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Schud het serum voor gebruik en breng deze tweemaal daags aan. Combineer C GLOW+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren. Zorg ervoor dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht. Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste PH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum.

RESULTAAT
– De huid voorziet van een golden glow.
– Tekenen van vermoeidheid vermindert.
– Zorgt voor een stevige en jeugdig uitziende huid.
– De teint van de huid verheldert.
– De huid egaler en gladder maakt.

– Zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de C GLOW+ bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Doffe huid, Pigmentvlekken, Rimpels

Skincare

Serum

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “C GLOW+ IK SKIN PERFECTION 50ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *