DE-ITCHY+ IK SKIN PERFECTION 50ml

59,00

DE-ITCHY+ is een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHY+ wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

– pH REGULATED –

Huidconditie
Voor de extreem gevoelige, broze en geïrriteerde (hoofd)huid en de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën en milieu- en weersinvloeden.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

DE-ITCHY+ is een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

Gebruik:

• Iedere ochtend en avond aanbrengen na gebruik van de SILK+ op gezicht, hals en hoofdhuid.
• Combineren met RECOVER+ voor het beste resultaat.

Ingrediënten:

Vaccinium Myrtillus Seed Oil
Vaccinium Myrtillus Seed Oil biedt een rustgevend effect en bevat talg-achtige essentiële vetzuren die acute en chronische beschadiging van de huid verminderen.

Calendula Officinalis Extract
Calendula Officinalis Extract is een hydratatieboost, die tevens zorgt voor verstrakking van de huid, de huidstructuur verbetert en daarnaast rimpels vermindert.

Prunus Amygdalus Oil
Prunus Amygdalus Oil werkt hydraterend voor de huid en is daarmee geschikt voor de droge en gevoelige huid. Bevat vitamine A, B1, B6 en E.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de DE-ITCHY+ bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Droge huid, Eczeem, Gevoelige huid / roodheid

Skincare

Serum