EYE+ IK SKIN PERFECTION 15ml

39,95

De EYE+ van IK Skin Perfection is een hydraterende, liftende oogcontourcrème die de tekenen van huidveroudering tegengaat. Groene cosmeceuticals helpen de huid en donkere verkleuringen op te lichten, terwijl hyaluronzuur en peptiden de huid rond de ogen liften en voller maken.

pH 5 – 5.5

Huidconditie
Geschikt voor fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen, bij slaaptekort, vermoeide ogen, donkere kringen, gezwollen oogleden, vroegtijdige veroudering, verlies van frisheid en stevigheid rond de ogen, droge huid rond de ogen.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

De EYE+ van IK Skin Perfection vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het versnelt de celvernieuwing, voorkomt wallen en verstrakt de huid. Werkt hydraterend en vermindert / voorkomt ouderdomsvlekken.

Gebruik:

  • Iedere ochtend en avond inmasseren op de gereinigde huid rondom de ogen.
  • Combineer met 24H Cream voor het beste resultaat.

Ingrediënten:
Argireline
Vermindert rimpels en fijne lijntjes, versnelt celvernieuwing, repareert de huidstructuur, verhoogt de collageenproductie en bestrijdt ouderdomsvlekken.

Eyeliss
Peptide die zich richt op drie verbeteringen; het voorkomen van wallen, het verminderen huidreacties en het verstrakken van de huid.

Vitamine B5
Houdt vocht vast en voorkomt uitdroging van de huid. Het verbetert de energietoevoer naar de cellen en de vorming van nieuwe huidcellen.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de EYE+ bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Skincare

Oogcreme