Out of Stock

Liquid Laser Super C Cream Alpha-H 30ml

84,95

De Liquid Laser Super C Cream is een serum, in de vorm van een crème op basis van 20% ascorbinezuur. Dit is een uitzonderlijk hoge dosis van huid-identieke vitamine C. Ascorbinezuur geeft een boost aan aanmaak én kwaliteit van collageen. Daarnaast helpt het overmatig pigment vervagen en voorkomt het vorming van nieuw pigment. Geschikt voor de normaal tot gecombineerde (rijpere) huid. Met name bij huidverslapping, zonschade, pigmentatie en een vale teint.

Let op! Bij een aangetaste huidbarrière (gevoelige/geïrriteerde/vette/onzuivere huid) adviseren we ascorbinezuur te vermijden. Vitamine C serum (10% ethyl ascorbic acid) kan dan wel gebruikt worden.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

De Liquid Laser Super C Cream is een serum, in de vorm van een crème op basis van 20% ascorbinezuur. Dit is een uitzonderlijk hoge dosis van huid-identieke vitamine C. De formule is watervrij, wat ervoor zorgt dat het serum stabiel, werkzaam en effectief blijft. Ascorbinezuur geeft een boost aan aanmaak én kwaliteit van collageen. Daarnaast helpt het overmatig pigment vervagen en voorkomt het vorming van nieuw pigment. Als antioxidant beschermt het de huid tegen zonschade, stress, roken en luchtvervuiling. Daarbij verwijdert het dode huidcellen en verheldert de teint. Geschikt voor de normaal tot gecombineerde (rijpere) huid. Met name bij huidverslapping, zonschade, pigmentatie en een vale teint.

Let op! Bij een aangetaste huidbarrière (gevoelige/geïrriteerde/vette/onzuivere huid) adviseren we ascorbinezuur te vermijden. Vitamine C serum (10% ethyl ascorbic acid) kan dan wel gebruikt worden.

Ingrediënten
Ascorbinezuur

Gebruik
De textuur is als een crème, maar het dient gebruikt te worden als serum. Dun aanbrengen op een gereinigde huid. Breng vervolgens een crème erover aan, nadat de Liquid Laser Cream is ingetrokken. Trekt snel in. Kan ook dienen als make-up primer. Geeft een zijdezachte huid en matterend soft-focus effect.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de Liquid Laser Super C Cream bieden wij meerdere producten aan van Alpha-H.

Merk

Alpha-h

Productsoort

Serum

Huidprobleem

Doffe huid, Pigmentvlekken, Rimpels