Out of Stock

Loveli Footdeo Eucalyptus & Rosemary 60 gram

10,00

Deo-poeder speciaal tegen zweetvoeten. Het poeder absorbeert vocht en doodt bacteriën, waardoor zweetgeur voorkomen wordt. Met de heerlijke geur van eucalyptus en rozemarijn die alle voeten en schoenen weer heerlijk fris laat ruiken. Je strooit het poeder gewoon in je schoenen.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

De Loveli Footdeo Eucalyptus & Rosemary is een deopoeder voor in je schoenen. Ook zo klaar met die muffe geur als je je schoenen uittrekt? Of heeft één van je dierbaren een zweetvoetenprobleem? Deze Foot deo poeder maakt zweetvoeten en zweetschoenen weer heerlijk fris. De Foot deo is een combinatie van zuiveringszout dat bacteriën doodt en daardoor zweetgeur voorkomt. Plus een dosis arrowroot, omdat dat heel goed vocht absorbeert en geurtjes helpt te verminderen. En een beetje zinkoxide, omdat dat de vetzuren van hormoonzweet omzet in geurloze zouten. En dat gecombineerd met de heerlijke essentiële oliën van eucalyptus en rozemarijn. Die ruiken niet alleen heerlijk naar een spa, maar zijn ook nog eens ontsmettend en antibacterieel. Het poeder strooi je gewoon in je schoenen. Het mag ook op je voeten of in je sokken, maar dat is een stukje lastiger om te doen.

Gebruiksaanwijzing:

Haal de deksel van het strooipotje. Doe dat een beetje voorzichtig, want soms kan er een beetje poeder los in de deksel zitten. Verwijder het beschermkartonnetje dat de gaatjes blokkeert en strooi een beetje poeder in iedere schoen net zoals je talkpoeder zou strooien. Het is een beetje uitproberen wat voor jou de fijnste hoeveelheid is.

Ingrediënten: De Foot deo is gemaakt van (in volgorde van hoeveelheid): Zuiveringszout, arrowroot, zink-oxide, rozemarijnolie en eucalyptusolie.

INCI: Sodium Bicarbonate (Zuiveringszout), Maranta Arundinacea (Arrowroot) Root Powder, Zinc Oxide (Ongecoat, Non-Nano), Eucalyptus Globulus (Euca-lyptus) Oil, Rosemarinus Officinalis (Rozemarijn) Oil, Limonene*, Linalool* (*Natuurlijke Bestanddelen Essentiële Oliën).

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de Loveli Footdeo Eucalyptus & Rosemary bieden wij meerdere producten aan van Loveli.

Merk

Loveli

Productsoort

Lichaamsverzorging