Aanbieding! Out of Stock

Marc Inbane Anniversaire Set 4 Hyaluronic Self-Tan Spray (gratis Crème Solaire Bronze)

34,95

De Marc Inbane Anniversaire Set 4 Hyaluronic Self-Tan Spray bevat naast de Hyaluronic Self-Tan Spray een gratis Crème Solaire Bronze (SPF30) ter waarde van €49,95. Dit ter ere van het 10-jarig jubileum van Marc Inbane. Daarom geldt op deze sets op=op.
Deze set bevat:

 • Hyaluronic Self-Tan Spray  (100ml);
 • Gratis Crème Solaire Bronze (SPF30) (50ml) t.w.v. €49,95;
 • Verpakt in Anniversaire Giftbox.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

De Marc Inbane Anniversaire Set 4 Hyaluronic Self-Tan Spray bevat naast de Hyaluronic Self-Tan Spray een gratis Crème Solaire Bronze (SPF30) ter waarde van €49,95. Dit ter ere van het 10-jarig jubileum van Marc Inbane. Daarom geldt op deze sets op=op.
Deze set bevat:

 • Hyaluronic Self-Tan Spray (100ml);
 • Gratis Crème Solaire Bronze (SPF30) (50ml) t.w.v. €49,95;
 • Verpakt in Anniversaire Giftbox.

De Marc Inbane Hyaluronic Self-Tan Spray is een zelfbruiner en bevat het innovatieve Hyaluronzuur SLMW. Dit nieuwe Hyaluronzuur is verzorgend en dringt diep door tot in de diepere huidlagen. Het werkt hydraterend, stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de huidstructuur. Daarnaast zorgt de tanning spray natuurlijk voor een gebruinde teint! Hij is volledig vegan en geschikt voor elk huidtype en huidtinten. Binnen één minuut zal het bruininigsresultaat te zien zijn, die wel tot 9 dagen lang aanhoudt. De Crème Solaire Bronze is een zonbescherming SPF30 voor het gezicht, die een bruine teint afgeeft. Er zit tevens een shimmer in het product. Ook geschikt om als basis voor de make-up te

Gebruik

 • Spray de Hyaluronic Self-Tan Spray vanaf ongeveer 30 cm van de huid;
 • Spray met snelle korte bewegingen;
 • Maak geen langzame ‘S’ bewegingen;
 • Droogtijd 10 – 15 minuten;
 • Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je weer douchen, sporten etc.

Tip:  gebruik de Marc Inbane Brushes voor het makkelijk aanbrengen of bijwerken van de spray op gelaat, handen en voeten en de Marc Inbane Glove voor het aanbrengen op het lichaam. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken zoals de achterkant van armen en benen.

Advies: gebruik de Marc Inbane Black Exfoliator gezichtsscrub voor het gelaat en de Marc Inbane Exfoliating Mitt voor het lichaam voorafgaand het tannen. Scrubben verwijdert onzuiverheden en neutraliseert de huid wat leidt tot een egaler resultaat en een langer behoud van je teint.

Crème Solaire Bronze breng je aan na een gereinigde huid. Voor de beste bescherming van je huid de Crème Solaire Bronze om de twee uur opnieuw aanbrengen. Vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd intensieve middagzon tussen 11.00 – 15.00 uur.

Vragen?
Neem contact op
 met YOURSKIN.

Naast de Anniversaire Set 4 bieden wij meerdere producten aan van Marc Inbane.

Productsoort

Sets, Zelfbruiner

Merk

Marc Inbane