Aanbieding!

MEDICAL KIT (Silk+ Recover+ De-itchy+)

99,00

Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK SKIN PERFECTION de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn in combinatie met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs met bestraling.

Gedurende intensieve medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in die periode rust nodig. Het beste wat je kunt doen is om de huid zoveel mogelijk te kalmeren en te beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je ervoor dat de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt. Alle producten van IK SKIN PERFECTION helpen de huid in balans te houden tijdens de behandeling.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Huidconditie:
Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK SKIN PERFECTION de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn in combinatie met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs met bestraling.
Er is veel wat je thuis kunt doen om de barrièrefunctie van de huid te versterken.
Het is daarbij heel belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende stoffen.

NO-label:
IK SKIN PERFECTION werkt met 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

IK SKIN PERFECTION groene cosmeceuticals:
• worden geproduceerd zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine,
• bevatten geen synthetische geurstoffen (parfums),
• hebben geen kleurstoffen,
• zonder belastende stoffen,
• hebben een pH-waarde gelijk aan de huid.

Bij behandeling met bestraling mogen huidverzorgingsproducten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë Vera) en behandeling-verstorende bestandsdelen.
De SILK+, RECOVER+ en DE-ITCHY+ zijn daarom zeer geschikt bij behandeling met bestraling.

De MEDICAL KIT bevat drie krachtige, maar milde producten:
SILK+: Milde ultrazachte 3-in-1 reiniging
De SILK+ is een ultrazachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH-hersteller en eye make-up remover in één. SILK+ verwijdert talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Iedere ochtend en avond met vochtige handen gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté en afspoelen met lauwwarm water. Combineer met een Serum of 24H Moisturizer voor het beste resultaat.

RECOVER+: Huidherstellende 24H creme
Een ultiem zachte en kalmerende 24H crème die de extreem gevoelige- en probleemhuid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt. RECOVER+ biedt eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid. Toegevoegde groene cosmeceuticals herstellen de pH-waarde van de huid en bieden zo optimale bescherming.

DE-ITCHY+ Olie voor de gevoelige (hoofd)huid
Een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHY+ wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de MEDICAL KIT bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Gevoelige huid / roodheid

Skincare

Sets

SALE

Huidverzorging