Minerale Oogschaduw Deep Taupe Matte Creative Cosmetics

15,95

De Deep Taupe is een grijsbruine tint met een koele ondertoon. Deze kleur oogschaduw staat prachtig bij blauwe, groene en bruine ogen. Hij is erg geschikt voor de rijpere huid, omdat het een matte oogschaduw is. Zo worden fijne lijntjes niet benadrukt.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Op voorraad

De Deep Taupe minerale oogschaduw is perfect voor jou, als je jouw ooglook wilt laten stralen! Deze oogschaduw bevat een grijsbruine tint met een koele ondertoon. Door de matte finish is deze oogschaduw zeer geschikt voor de rijpere huid, aangezien matte oogschaduw jouw ogen laten stralen zonder fijne lijntjes te benadrukken. Deze kleur oogschaduw kan door iedereen gebruikt worden, want hij staat prachtig bij blauwe, groene en bruine ogen.

Deze kleur kun je goed combineren met de oogschaduwkleuren ‘Enchanting Rose’ of ‘Olive’. Op zoek naar een ooglook met meer contrast? Combineer dan deze kleur met de oogschaduw ‘Purple Fun’.

Deze oogschaduw heeft een Matte Finish. Een matte oogschaduw bevat meer kleurpigmenten waardoor de finish meer dekkend is. Hierdoor voorkom jij dat fijne lijntjes geaccentueerd worden. Je kunt er goed de vorm van het oog mee corrigeren.

Vragen?
Neem contact op
 met YOURSKIN.

Naast de Deep Taupe bieden wij meerdere producten aan van Creative Cosmetics.

Make-up

Oogschaduw

Merk

Creative Cosmetics