Minerale Oogschaduw Matte Marble Creative Cosmetics

15,95

Matte Marble is een diepe auberginekleur met een matte finish. Door de zachte finish kan deze kleur gemakkelijk worden geblend.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Op voorraad

De minerale oogschaduw Matte Marble van Creative Cosmetics is een diepe auberginekleur met een matte finish. Door de zachte finish kan deze kleur gemakkelijk worden geblend. Deze kleur oogschaduw staat prachtig bij groene, blauwe en grijze ogen.

Deze kleur kun je mooi gebruiken met alle oogschaduwkleuren, om de kleuren te verdiepen of een donker accent aan te brengen in jouw ooglook. Als je een donkere ooglook wilt creëren, kun je deze kleur gebruiken op het ooglid en een iets lichtere kleur, zoals oogschaduwkleur ‘Rocky’, gebruiken in jouw arcadeboog. Zo creëer je gemakkelijk een donkere, mysterieuze ooglook.

Oogschaduw met Matte Finish
Een matte oogschaduw bevat meer kleurpigmenten waardoor de finish meer dekkend is. Hierdoor voorkom jij dat fijne lijntjes geaccentueerd wordt. Ideaal wanneer jij de vorm van het oog wilt corrigeren.

Minerale oogschaduw aanbrengen

  • Breng de minerale oogschaduw aan op een gereinigde oogleden;
  • Gebruik voor het aanbrengen van de minerale oogschaduw eventueel een primer;
  • Sprenkel een kleine hoeveelheid oogschaduw in de dop van het potje. Pak de minerale oogschaduw op met de Oogschaduw Kwast;
  • Werk met kleine hoeveelheden. Je kunt met een kleine hoeveelheid oogschaduw al een heel mooi resultaat behalen. Het is bovendien gemakkelijker om product toe te voegen dan weg te krijgen;
  • Breng met de Oogschaduwkwast donkere en gepigmenteerde kleuren in jouw arcadeboog en/of op het bewegend ooglid;
  • Gebruik vervolgens de blend kwast om lichtere kleuren op het bewegend ooglid aan te brengen en de donkere kleuren te blenden.
  • Tip! Wist jij dat je deze oogschaduw ook kunt gebruiken als een eyeliner? Mix een kleine hoeveelheid oogschaduw met enkele druppels water en breng het vervolgens aan met de Wenkbrauwkwast in één vloeiende, strakke lijn.

Vragen?
Neem contact op
 met YOURSKIN.

Naast de Matte Marble bieden wij meerdere producten aan van Creative Cosmetics.

Make-up

Oogschaduw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minerale Oogschaduw Matte Marble Creative Cosmetics” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *