Out of Stock

Minerale Oogschaduw Neutral Glow Creative Cosmetics

15,95

De Neutral Glow is heldere nude kleur met een neutrale ondertoon. Deze kleur is geschikt als neutrale highlight en staat als oogschaduw prachtig bij blauwe, groene en bruine ogen.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

De minerale oogschaduw Neutral Glow van Creative Cosmetics is heldere nude kleur. De kleur bevat een subtiele glans en is daardoor ook geschikt als oogschaduw en neutrale highlight. Als oogschaduw staat prachtig bij blauwe, groene en bruine ogen. Door de zachte finish oogt deze kleur niet overdreven of hard in jouw ooglook.

Deze kleur kun jij mooi combineren met de oogschaduw ‘Old Pink’ of ‘Pecan’. Op zoek naar een ooglook met meer contrast? Combineer dan deze kleur met de oogschaduw ‘Smaragd’, ‘My Bordeaux’ of ‘Grey Storm’.

Oogschaduw met Glow Finish
Een glanzende oogschaduw bevat meer reflecterende deeltjes wat zorgt voor de glans. Deze fijne deeltjes geven een zacht en glanzend effect. Perfect wanneer jij de ogen wilt laten spreken. Deze kleuren zijn dan ook ideaal om te gebruiken als highlighter.

Minerale oogschaduw aanbrengen

  • Breng de minerale oogschaduw aan op een gereinigde oogleden;
  • Gebruik voor het aanbrengen van de minerale oogschaduw eventueel een primer;
  • Sprenkel een kleine hoeveelheid oogschaduw in de dop van het potje. Pak de minerale oogschaduw op met de Oogschaduw Kwast;
  • Werk met kleine hoeveelheden. Je kunt met een kleine hoeveelheid oogschaduw al een heel mooi resultaat behalen. Het is bovendien gemakkelijker om product toe te voegen dan weg te krijgen;
  • Breng met de Oogschaduwkwast donkere en gepigmenteerde kleuren in jouw arcadeboog en/of op het bewegend ooglid;
  • Gebruik vervolgens de blend kwast om lichtere kleuren op het bewegend ooglid aan te brengen en de donkere kleuren te blenden.
  • Tip! Wist jij dat je deze oogschaduw ook kunt gebruiken als een eyeliner? Mix een kleine hoeveelheid oogschaduw met enkele druppels water en breng het vervolgens aan met de Wenkbrauwkwast in één vloeiende, strakke lijn.

Vragen?
Neem contact op
 met YOURSKIN.

Naast de Neutral Glow bieden wij meerdere producten aan van Creative Cosmetics.

Productsoort

Highlight & Finishing Touch, Oogmake-up

Merk

Creative Cosmetics