PRERED+ IK SKIN PERFECTION 50ml

72,95

PRERED+ is dé specialist bij roodheid en couperose. Dit 100% kalmerende Anti Redness Miracle Serum biedt eerste hulp bij de rode, zonverbrande en geprikkelde huid. Een krachtige huidhersteller die zorgt voor onmiddellijke verlichting. PRERED+ herstelt de huidbarrière, kalmeert en verfrist de huid waardoor de huid minder vlekkerig en rood oogt. PRERED+ is de SOS – treatment voor de zeer gevoelige, geprikkelde en rode huid en zorgt voor een zachte, rustige en ontspannen huid.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

PRERED+

Anti Redness Miracle Serum 10ml. PRERED+ is dé specialist bij roodheid en couperose. Dit 100% kalmerende Anti Redness Miracle Serum biedt eerste hulp bij de rode, zonverbrande en geprikkelde huid. Het is een krachtige huidhersteller die zorgt voor onmiddellijke verlichting. PRERED+ herstelt de huidbarrière, kalmeert en verfrist de huid waardoor de huid minder vlekkerig en rood oogt. PRERED+ is de SOS – treatment voor de zeer gevoelige, geprikkelde en rode huid en zorgt voor een zachte, rustige en ontspannen huid.
– Helpt roodheid en irritatie te verminderen.
– Kalmeert en verfrist de huid.
– Draagt bij aan een rustig uitziende huid.
– Dé specialist bij roodheid en couperose.
– Biedt verlichting aan een zonverbrande huid.
– 97% natuurlijk

HUIDTYPE
PRERED+ biedt eerste hulp bij de rode, zonverbrande, geprikkelde, gevoelige en geïrriteerde huid én bij couperose en rosacea.

GEBRUIK
Reinig de huid daarom altijd eerst met een IK reiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Breng PRERED+ serum twee keer per dag aan in je ochtend- en avondroutine. Combineer PRERED+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht. Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste PH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum.

RESULTAAT
– Helpt roodheid en irritatie te verminderen.
– Kalmeert en verfrist de huid.
– Draagt bij aan een rustig uitziende huid.
– Dé specialist bij roodheid en couperose.
– Biedt verlichting aan een zonverbrande huid.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de PRERED+ bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Gevoelige huid / roodheid, Rosacea

Skincare

Serum

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PRERED+ IK SKIN PERFECTION 50ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *