Sun Stick SPF 50 IK SKIN PERFECTION 7gr

19,95

De Sun Stick SPF 50 van IK Skin Perfection is een natuurlijke, 100% minerale en vegan sun stick. Het product is te gebruiken voor alle huiden, zelfs de meest gevoelige. Ook bij kinderen is de sun stick goed in te zetten. Het is perfect voor het beschermen van de delen die het meest gevoelig zijn voor de zon: neus, oren, lippen, littekens, jukbeenderen, oogzone en pigmentvlekken. De stick is waterresistent en biedt zowel bescherming tegen UV-A als UV-B.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Beschikbaar via nabestelling

De Sun Stick SPF 50 van IK Skin Perfection is een natuurlijke, 100% minerale en vegan sun stick. Het product is te gebruiken voor alle huiden, zelfs de meest gevoelige. Ook bij kinderen is de sun stick goed in te zetten. Het is perfect voor het beschermen van de delen die het meest gevoelig zijn voor de zon: neus, oren, lippen, littekens, jukbeenderen, oogzone en pigmentvlekken. De stick is waterresistent en biedt zowel bescherming tegen UV-A als UV-B. De sun stick helpt pigmentvlekken te voorkomen en zorgt ervoor dat donkere plekjes verder verkleuren. Daarnaast vermindert de stick het risico op huidkanker, omdat hij optimaal bescherming biedt tegen UV-A en UV-B straling. Hij is vrij van microplastic, parfumvrij, vegan en zeeleven- en koraalvriendelijk.

Gebruik:
Een half uur voor blootstelling aan de zon aanbrengen en gelijkmatig verdelen over het te beschermen gebied. Royaal aanbrengen op de gevoelige en kwetsbare zones, naar behoefte herhalen. Regelmatig opnieuw aanbrengen, om de twee uur en altijd na het zwemmen, transpireren en afdrogen.

Ingrediënten:
Mineral SPF Complex
Een anorganisch complex dat naast een zeer goede bescherming, ook een zeer stabiel resultaat geeft. Bestaat uit Zinc Oxide, Titanium Dioxide en Silica en is Ecocert en COSMOS gecertificeerd. De formule is nano-vrij.

Ricinus Communis Oil
Wordt gewonnen uit de zaden van de zaden van de ‘Wonderboom’. O.a. rijk aan omega – 6 vetzuren die een essentiële rol spelen bij het hydrateren, soepel houden en verzachten van de huid. Tevens rijk aan vitamine E als krachtige antioxidant die de strijd aangaat met vrije radicalen.

Cocos Nucifera Oil
Smelt in contact met de huid. Dringt snel de huid binnen en geeft een zacht gevoel, zonder vettig te zijn. Een enigszins koelend effect is kenmerkend voor kokosolie, omdat er veel warmte wordt geabsorbeerd wanneer het smelt.

Caprylic/CapricTriglyceride, ZincOxide, RicinusCommunisSeedOil, PrunusArmeniacaKernelOil, Titanium Dioxide, CandelillaCera, Cocos Nucifera Oil, Silica, Stearic Acid, Hydrogenated Castor Oil / Sebacic Acid Copolymer, Butyros prmumParkiiButter, Glyceryl Caprylate, CitricAcid

Vragen?
Neem contact op
 met YOURSKIN.

Naast de Sun Stick SPF 50 bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Skincare

Zonbescherming / SPF

Merk

IK Skin Perfection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sun Stick SPF 50 IK SKIN PERFECTION 7gr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *