NIEUW – Mineral Sun BOX – Limited Edition – IK SKIN PERFECTION

55,15

Deze Mineral Sun Box is tijdelijk verkrijgbaar en bevat 1 bekende topper en 2 nieuwe producten. Deze box is ideaal voor als je op vakantie gaat, of je huid gewoon heel goed wil beschermen tegen de schadelijke uv-straling.

De Mineral Sun Box bevat:
– Mineral spf30 (in een limited edition verpakking sugarcane tube 50ml)
– NIEUW – Sun stick spf50
– NIEUW – Aftersun 50ml

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Op voorraad

De producten in de MINERAL SUN BOX zijn vegan, 100% microplastic-vrij, koraalrifvriendelijk en vrij van synthetische stoffen waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huid én het zeeleven en natuur niet aantasten. Healthy, natural & vegan!

Geniet beschermt én bewust van de zon met de zonbeschermingsproducten in de MINERAL SUN BOX. De MINERAL SPF 30 en SUNSTICK bieden optimale bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, gaan huidveroudering en huidschade door zon tegen, voelen niet plakkerig aan en laten geen witte waas achter. De AFTERSUN biedt gelijk verlichting na blootstelling aan de zon.

GEBRUIK

MINERAL SPF 30
Royaal aanbrengen voor eventuele blootstelling aan de zon en voordat make up wordt aangebracht. Regelmatig herhalen, vooral als je veel buiten bent, transpireert of gaat zwemmen. Ook na intensieve behandelingen thuis met zuren of na intensieve behandelingen in de salon is het dagelijks en herhaaldelijk gebruik van de IK Mineral+ van groot belang.

SUNSTICK – NEW
Aanbrengen voor blootstelling aan de zon en gelijkmatig verdelen. Indien wenselijk zachtjes uitstrijken. Ideaal om royaal aan te brengen op de gevoelige zones (neus, lippen, jukbeenderen, oren, oogzone, pigmentvlekjes, littekens en overige kwetsbare zones). Regelmatig herhalen. Vooral na het zwemmen, na transpireren en na het afdrogen opnieuw rijkelijk aanbrengen.

AFTERSUN – NEW
Na blootstelling aan de zon aanbrengen op de huid en gelijkmatig verdelen. Laat bij verbranding de huid eerst even afkoelen en breng dan de aftersun in een dun laagje aan. Breng bij voorkeur elke paar uur een dun laagje aftersun aan op de huid voor een extra kalmerende en herstellende werking.

 

 

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de Mineral Sun Box bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Productsoort

Dagcreme, Nachtcreme, Sets, Zonbescherming / SPF

Huidprobleem

Eczeem, Gevoelige huid / roodheid, Pigmentvlekken, Rimpels