RECOVER+ IK SKIN PERFECTION 50ml

56,95

De RECOVER+ van IK SKIN PERFECTION is een zachte en kalmerende 24H crème die de extreem gevoelige- en probleemhuid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt. RECOVER+ biedt eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid. Toegevoegde groene cosmeceuticals herstellen de pH-waarde van de huid en bieden zo optimale bescherming.

pH 5.0 – 5.5

Huidconditie
Geschikt bij roodheid, gestreste, geïrriteerde en/of reactieve huid, bij eczeem; geeft verlichting bij huidontstekingen.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

De RECOVER+ van IK SKIN PERFECTION is een hydraterende en voedende crème, speciaal voor de droge en geïrriteerde huid. Hij werkt helend en kalmerend. Daarnaast biedt de RECOVER+ bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Ingrediënten:
Iricalmin
Werkt kalmerend en verzachtend voor de geprikkelde en rode huid, stimuleert het vetlaagje van de opperhuid en zorgt voor maximale hydratatie.

Ectoin
Natuurlijk ingrediënt met een helende werking bij een rode en geprikkelde huid. Het versterkt de barrièrewerking en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Vitamine B5
Houdt vocht vast en voorkomt uitdroging van de huid. Het verbetert de energietoevoer naar de cellen en de vorming van nieuwe huidcellen.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de RECOVER+ bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Gevoelige huid / roodheid

Skincare

24h creme, Dagcreme, Nachtcreme