SALICYL ACID+ IK SKIN PERFECTION 50ml

76,95

SALICYL ACID+ is dé nummer één oplossing voor de vette en onzuivere huid. SALICYL ACID+ zorgt in no-time voor een gezonde en zuivere huid. Dit BHA Activating Serum is verrijkt met 2% Salicylic Acid dat het vermogen heeft om diep door te dringen in de poriën en daar opgehoopt talg oplost. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen en vormt de huid minder snel onzuiverheden, puistjes en ontstekingen. SALICYL ACID+ is de beste oplossing tegen mee-eters, puistjes en gerstekorrels en bij uitstek geschikt voor de gecombineerde en vette huid én de probleemhuid met onzuiverheden of acne.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Krachtig werkende cosmeceuticals
♥ Op werkdagen voor 12 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

SALICYL ACID+

BHA Activating Serum 50ml. SALICYL ACID+ is dé nummer één oplossing voor de vette en onzuivere huid. Het serum zorgt in no-time voor een gezonde en zuivere huid. Dit BHA Activating Serum is verrijkt met 2% Salicylic Acid dat het vermogen heeft om diep door te dringen in de poriën en daar opgehoopt talg oplost. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen en vormt de huid minder snel onzuiverheden, puistjes en ontstekingen. SALICYL ACID+ is de beste oplossing tegen mee-eters, puistjes en gerstekorrels en bij uitstek geschikt voor de gecombineerde en vette huid én de probleemhuid met onzuiverheden of acne.
– Verrijkt met 2% salicylzuur.
– Voorkomt verstoppingen en lost opgehoopt talg in de poriën op.
– Vermindert onzuiverheden, puistjes en ontstekingen.

HUIDTYPE
Dit serum is bij uitstek geschikt voor de gecombineerde en vette huid én de probleemhuid die neigt naar puistjes, onzuiverheden, comedonen en acne.
Let op! We adviseren je dit serum niet te gebruiken tijdens zwangerschap of de borstvoedingsperiode. Ook bij een allergie voor aspirine adviseren we je SALICYL ACID+ niet te gebruiken.

GEBRUIK
Reinig de huid altijd eerst met een IK reiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Breng SALICYL ACID+ fruitzuurpeeling twee keer per dag aan in je ochtend- en avondroutine. Let op: Gebruik altijd een goede zonbescherming, zoals de MINERAL SPF 30 of de MINERAL SUN SPF 50 bij gebruik van een fruitzuur. Combineer SALICYL ACID+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht. Voor de beste werking adviseren we je de serums met de laagste pH waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke PH waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum. Een fruitzuur heeft een lage pH waarde, begin dus altijd eerst met de SALICYL ACID+ voordat je andere serums aanbrengt.

RESULTAAT
– Zorgt in no-time voor een gezonde en zuivere huid.
– Dringt diep door in de poriën en lost opgehoopt talg op.
– Voorkomt verstoppingen en vermindert onzuiverheden, puistjes en ontstekingen.
– Dé oplossing tegen mee-eters, puistjes en gerstekorrels.
– Geschikt voor de gecombineerde, vette huid en de probleemhuid met onzuiverheden of acne.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de SALICYL ACID+ bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Huidprobleem

Acne, Mee-eters, Rosacea, Vette huid

Skincare

Exfoliant / scrub, Serum

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SALICYL ACID+ IK SKIN PERFECTION 50ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *