Out of Stock

Silky Organic Recover Box – Medical Affected Skin

45,00

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf, of een ander, dan een bijzonder cadeau. De producten in deze giftbox kunnen veilig en zorgeloos cadeau gegeven worden.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

Silky Organic Recover Box – Medical Affected Skin

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf, of een ander, dan een bijzonder cadeau. De producten in deze Silky Organic Recover Box kunnen veilig en zorgeloos cadeau gegeven worden en zijn geschikt voor vrouwen en mannen van wie de huid door chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie is beschadigd.

De Silky Organic Recover Box is een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden.

De Silky Organic Recover Box is in april 2019 door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken.

De Silky Organic Recover Box bevat:

  • SILK+ 50ml, een milde reiniger
  • DE-ITCHY+ 15ml, een beschermende en huidherstellende olie
  • RECOVER+ 15ml, een kalmerende huidherstellende 24H crème
  • LIP+ 2,2gr, een milde verzorgende vegan lipbalsem

Wat maakt de Silky Organic Recover Box zo bijzonder:

  • Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling

Er is bewust gekozen om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens is er gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).

“De producten voldoen hiermee aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden.”

  • Unieke pH-waarde, geeft bacteriën geen kans.

De uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH-waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Slechte bacteriën worden gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. Dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

  • Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij natuurlijke mediceuticals kunnen ingrediënten efficiënt worden ingezet zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de Silky Organic Recover Box – Medical Affected Skin bieden wij meerdere producten aan van IK SKIN PERFECTION.

Merk

IK Skin Perfection

Productsoort

Sets