Out of Stock

Loveli Facewash 150 ml

15,00

De Loveli Facewash is een milde reiniging, op basis van een wasstof die gemaakt is van kokosolie. De reiniging is een romige mousse en is makkelijk in gebruik vanwege het pompje. De kokosolie helpt de huid om weer in balans te komen en droogt de huid niet uit. Bevat de essentiële oliën sinaasappel en citroen, voor een heerlijk aangename geur.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

De Loveli Facewash is een milde reiniging op basis van kokosolie. De reiniging zorgt ervoor dat de PH-waarde van de huid hersteld wordt, zonder de huid hierbij uit te drogen. De facewash is een romige mousse, met een handig pompsysteem. Door de essentiële oliën met de geuren sinaasappel en citroen heeft de facewash een heerlijke geur. 150 ml.

Gebruiksaanwijzing
Breng ongeveer 2 pompjes reinigingsmousse aan op het gezicht. Verdeel het product over het gezicht en neem hals en decolleté mee. Masseer het product in. Dit kan op een droge of vochtige huid. Daarna afspoelen met water.

Ingrediënten
De facewash is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid):

Plantaardige glycerine, cocosbetaïne (wasstof gemaakt van kokosolie), water, kokosolie, gefermenteerde radijs, essentiële oliën van sinaasappel en citroen, kaliumsorbaat (natuurlijk conserveermiddel) en citroenzuur.

Vragen?
Neem contact op met YOURSKIN.

Naast de Loveli Facewash bieden wij meerdere producten aan van Loveli.

Merk

Loveli

Skincare

Reiniger