Argan & Shea Mask

8,00

Dit Argan & Shea Mask met arganolie en shea boter, werkt hydraterend en beschermend voor de droge of gevoelige huid. Het herstelt de huid, versterkt de huidbarrière en maakt de huid gladder, voller en steviger. Het bevat onder andere vitamine A, E en F en hyaluronzuur.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Op voorraad

Dit masker bevat hoogwaardige arganolie. Deze maakt de huid zacht, werkt herstellend en zit vol met antioxidanten. Door de shea boter die in het masker is toegevoegd wordt de huid gehydrateerd, de elasticiteit wordt verbeterd en de bloedsomloop gestimuleerd. Shea boter bevat vitamine A, E en F. Als laatste zit er hyaluronzuur in het masker, waardoor de huidbarrière versterkt. De huid wordt soepeler, gladder en voller. Het masker is niet getest op dieren en bevat geen parabenen.

Ingrediënten

Shea boter:
Werkt hydraterend voor de huid.

Argan olie:
Wordt snel door de huid opgenomen. Zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en maakt de huid heerlijk zacht.

Hyaluronzuur:
Sluit vocht op in de diepere huidlaag, de huid wordt voller en lijntjes en rimpels worden opgevuld.

Olijf olie:
Antioxidant, beschermt de huid tegen stress, de huid wordt gehydrateerd, bevat vitamine E.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Productsoort

Masker