Out of Stock

Bio Cellulose Moisturizing Mask

11,00

Dit masker met algenextract en hyaluronzuur hydrateert de (droge) huid. De werkstoffen worden direct door de huid geabsorbeerd. Het masker heeft een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Stimuleert de celvernieuwing van de huid.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

De Cellulose Moisturizing Mask is speciaal om de huid te hydrateren. Door de vloeibare textuur worden de werkstoffen direct door de huid opgenomen, waardoor de kans op huidirritatie flink vermindert.

Ingrediënten

Algenextract:
Heeft een ontstekingsremmende en kalmerende werking. De huid wordt beschermd voor stress van buitenaf.

Hyaluronzuur:
Werkt sterk hydraterend. Maakt daarnaast de huid zachter, gladder en voller.

Oceaanwater:
Vermindert verkleuringen en oneffenheden in de huid. Bevat ionische mineralen en wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd.

Aloë Vera:
Stimuleert de doorbloeding, bevat antioxidanten, versnelt de celvernieuwing en verbetert de elasticiteit van de huid.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Productsoort

Masker