Out of Stock

Black Luxurious Gold Mask

9,00

Het Black Luxurious Gold Mask vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, puistjes en oneffenheden. De huid krijgt een jeugdige uitstraling. Het masker bevat antioxidanten, beschermt de huid tegen vrije radicalen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. De huidbarrière versterkt en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Speciaal voor de rijpere, droge huid.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

Dit Black Luxurious Gold Mask stimuleert de aanmaak van collageen, beschermt de huid voor vrije radicalen en laat rimpels, oneffenheden en fijne lijntjes verminderen. De huid wordt beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Het masker geeft de cellen in de huid hernieuwde energie. De afbraak van elastine wordt vertraagd.

Ingrediënten

Bladgoud:
Vertraagt de afname van elastine in de huid. Fijne lijntjes, rimpels en andere oneffenheden worden vermindert.

Biologisch algenextract:
Is een antioxidant. Hydrateert en verzacht de huid. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Bevat essentiële vetzuren, proteïnen en vitaminen. De huidbarrière verstevigd.

Vitamine E:
Stimuleert de aanmaak van collageen. Versnelt het herstel van huidcellen.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Skincare

Masker