Out of Stock

Collagen Bio Cellulose Mask

12,00

Het Collagen Bio Cellulose Mask bevat hoogwaardig collageen, dat diep doordringt in de huid. Het collageen is afkomstig van wateralgen en bevordert de soepelheid en elasticiteit van de huid. De huidcellen krijgen een boost. Tekenen van uitdroging en een vermoeidheid worden vermindert. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. Het masker is het meest geschikt voor de rijpe, droge en/of beschadigde huid.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

Dit masker bevat collageen, afkomstig van de wateralg. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. Tekenen van vermoeidheid en uitdroging verminderen. Na je 26e levensjaar neemt collageen af en krijgt de huid minder veerkracht. Dit masker stimuleert de aanmaak van dit eiwit.

Ingrediënten

Collageen:
Huideigen stof, die een hoge hoeveelheid aminozuren bevat. Daarnaast staat collageen bekend om zijn vochtvasthoudende eigenschappen. De huid krijgt een volle, gladde en zachte uitstraling, omdat collageen uitgedroogde huidcellen een boost geeft en oneffenheden in de huid worden vermindert.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Productsoort

Masker