Collagen & Q10 Mask

8,00

Het Collagen & Q10 Mask geeft de celdeling een boost, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid. Het masker bevat een cocktail aan hoogwaardige anti-aging ingrediënten. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de huid wordt zacht, soepel en glad. Q10 beschermt de huid voor schade van buitenaf.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Op voorraad

Het masker zorgt ervoor dat de huid zacht, soepel en glad wordt. De ingrediënten zijn allen gericht op de anti-aging van de huid. De celdeling krijgt een boost.

Ingrediënten

Q10:
Herstelt en stimuleert de collageen in de huid, om elasticiteit te bevorderen. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen en omgevingsstress. Daarnaast houdt het de DNA van de huid gezond.

Collageen:
Gaat fijne lijntjes en rimpels tegen. Oneffenheden worden hersteld. De huid wordt soepel en glad.

Palmitoyl Hexapeptide-12:
Bevordert de bloedsomloop en gaat huidveroudering tegen.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Skincare

Masker