Control Clarifying Black Charcoal Mask

9,00

Het Control Clarifying Black Charcoal Mask bevat natuurlijk zuiverende actieve houtskool, waardoor onzuiverheden worden verwijderd. De houtskool trekt diep in de verstopte poriën, voor een optimaal effect. De talgproductie wordt in balans gebracht. Vooral geschikt voor de vette/onzuivere, acnegevoelige huid en/of een huid met grove poriën.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Op voorraad

Dit masker zorgt ervoor dat de huidbalans wordt hersteld. Grove poriën worden verminderd en onzuiverheden en vuil worden verwijderd.

Ingrediënten

Natuurlijke houtskool (linzen):
Verfijnt de poriën. Verwijdert onzuiverheden en vuil.

Spiraea Ulmaria-extract:
Herstelt een beschadigde huidbarrière en reguleert overtollige talgproductie. Beschermt de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Toverhazelaar-extract:
Herstelt beschadigde cellen.

(Wilgen) Berk Extract:
Maakt de huid stralend. Helpt de huid dode huidcellen te verwijderen en op te ruimen.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Skincare

Masker