Out of Stock

Rejuvenating Bio Cellulose Mask

11,00

Het Rejuvenating Bio Cellulose Mask is voor alle huidtypen geschikt, maar vooral voor de vochtarme huid. Het masker vermindert de droge huid en gaat tekenen van huidveroudering en oneffenheden tegen. Geeft een intense vochtboost aan de huid. Door de cellulose vezels in het masker worden de ingrediënten gemakkelijk door de huid opgenomen, waardoor huidirritatie vermindert.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Uitverkocht

Dit masker zorgt ervoor dat de (droge) huid een intense vochtboost krijgt. Hyaluronzuur heeft een vochtvasthoudende eigenschap. Het masker beschermt onder andere tegen beschadiging door UV-straling.

Ingrediënten

Strobloemextract:
Ontstekingsremmend en verjongend. De aanmaak van nieuwe huidcellen worden gestimuleerd en fijne lijntjes worden verminderd. Geeft een intense vochtboost aan de huid.

Hyaluronzuur:
Staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. De huid wordt zachter, voller en gladder.

Vitamine E:
Beschermt de huid tegen schade van buitenaf.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Productsoort

Masker