Rose & Grape Mask

8,00

Het Rose & Grape Masker heeft een verzachtend en kalmerend effect op de huid. Oneffenheden worden verminderd door de hoge dosering vitamine C. De conditie van de huid wordt bij regelmatig gebruik verbetert. Het masker stimuleert de doorbloeding en verkleint de poriën.

♥ Gratis verzending vanaf €75,-
♥ Gratis begeleiding naar jouw droomhuid
♥ Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen
♥ Vandaag besteld = morgen in huis

Op voorraad

Het masker zorgt ervoor dat de textuur van de huid verbetert. Vitamine C geeft een kalmerende werking en oneffenheden verminderen. Het is een antioxidant, die van nature in de roos aanwezig is. De aanmaak van collageen krijgt een boost.

Ingrediënten

Bulgaars roosextract:
Heeft kalmerende eigenschappen. Hydrateert de huid en voedt de beschadigde of droge huid.

Vitamine C:
Antioxidant. Verbetert de conditie van de huid.

Druivenpitolie:
Hoge concentratie vitamine E, mineralen en antioxidanten. Doorbloeding wordt gestimuleerd en de celstructuur verbeterd. Heeft een verzachtend effect op de droge en/of schilferige huid.

Gebruik: Reinig je gezicht. Haal daarna het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen. Trek de eerste laag zachtjes van het masker af. Breng de middelste laag aan op je gezicht. Trek ten slotte het buitenste laagje weg. Het masker mag 15 minuten inwerken. Haal het masker van je gezicht af en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum in de huid. Na het masker ga je verder met je gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Merk

Timeless Truth

Productsoort

Masker