OxyGeneo: De 5-in-1 behandeling die de huid laat stralen

De OxyGeneo is een apparaat die de huidstructuur verbetert en de (doffe) huid weer laat stralen. Fijne lijntjes en rimpels verminderen. Ondanks dat het een intensieve huidverbeterende behandeling is, voelt het ontspannen aan.

OxyGeneo

Er zijn 3 soorten technologieën die ingezet worden tijdens een behandeling met een OxyGeneo- apparaat:

 • OxyGeneo: door middel van exfoliatie en zuurstofverrijking aan de huid worden actieve werkstoffen beter opgenomen tijdens de behandeling;
 • Ultrasound: ultrasone geluidsgolven op hoge frequentie zorgen voor een betere doorbloeding, verhoogde celstofwisseling en betere opname van actieve werkstoffen;
 • TriPollar RF: radiofrequentie zorgt voor directe huidverstrakking en stimuleert de aanmaak van het eigen collageen.

YOURSKIN heeft behandelingen met de OxyGeneo verdeeld in twee soorten. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt gekozen voor de 4-in-1 óf de 5-in-1 behandeling.

OxyGeneo 4-in-1 behandeling.
Deze behandeling bevat een effectieve (fruit)zuurpeeling, microdermabrasie, zuurstoftherapie en werkstoffen insluizen door middel van ultrasound.

Oxypods worden op het apparaat geplaatst, afgestemd op jouw te behalen resultaat. De unieke Oxypods bestaan uit sodium bi-carbonaat en citroenzuur, wat een peelend effect geeft. Tijdens de behandeling worden de Oxypods steeds ruwer. Door de trillingen en bewegingen worden alle dode huidcellen van het huidoppervlak verwijderd. Dit is te vergelijken met een microdermabrasiebehandeling. Actieve werkstoffen die vrijkomen uit de Oxypod kunnen hierna makkelijk en dieper in de huid doordringen. Zuurstofverrijking ontstaat tijdens de behandeling wanneer een Oxypod en de primergel met elkaar in aanraking komen op het huidoppervlak. De scheikundige reactie zorgt voor ontelbare CO2 (koolstofdioxide) micro-belletjes. Dit zorgt voor het Bohr-effect.

Bohr-effect: de CO2 rijke omgeving geeft een fysiologische reactie (het Bohr-effect), waardoor:

 • Zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd
 • Bloedtoevoer verhoogt
 • Celmetabolisme verhoogt
 • Opname actieve werkstoffen bevordert

Ultrasound geeft geluidsgolven af die voor de mens niet hoorbaar zijn. Ze geven een micromassage aan de huid en een warmteontwikkeling. De doorbloeding verbetert en de celstofwisseling verhoogt. Het geeft tevens een drainerend effect.

OxyGeneo 5-in-1 behandeling.
Deze behandeling bevat een effectieve (fruit)zuurpeeling, microdermabrasie, zuurstoftherapie, werkstoffen insluizen door middel van ultrasound en TriPollar RF huidversteviging.

De 5-in-1 behandeling bevat als extra huidversteviging door middel van TriPollar RF. Radiofrequentie (RF) verhit de huid van binnenuit en zorgt voor huidverstrakking en -versteviging, vetvermindering en stimuleert aanmaak van collageen en elastine. TriPollar houdt in dat de RF aan de huid wordt overgedragen via 3 elektroden. RF is geen elektrische stroom, maar een elektromagnetische thermische energie, die het weefsel opwarmt. Het geeft een milde en controleerbare verhitting.

Beide behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband en onderhoudsbehandelingen. 

De verschillende OxyPods:

 • Balance: voor de vette huid, de gemengde huid en detox. Reinigt de poriën, brengt talgproductie in balans, verbetert de huidtextuur en heeft een detox-effect op de huid.
 • Detox: voor alle huidtypen. Zorgt voor ontgifting, antioxidatief, is ontstekingswerend en heeft een kalmerende werking.
 • Hydrate: voor de droge en vochtarme huid. Overmatig vochtverlies wordt tegengegaan, verhoogt het lipidegehalte van de huid en brengt de huid in balans.
 • Illuminate: voor een huid met hyperpigmentatie en een doffe huid. Brengt de huid met een doffe uitstraling tot leven, egaliseert de teint en vermindert pigment- en ouderdomsvlekken.
 • Revive: voor een verouderde huid. Reduceert rimpels en lijntjes, maakt de huid glad, verjongt, revitaliseert de doffe huid en stimuleert aanmaak van collageen.

Heb je nog vragen over de behandeling? Neem gerust contact met ons op! Kom jij de OxyGeneo ervaren in de salon? Tot snel!

 

Recommended Posts