Bio Peel: een peeling van zeewier

De Bio Peel is een 100% natuurlijke peeling, met een mengsel van kruiden, zeewier en algen. Hij zorgt ervoor dat de huid van binnenuit verbetert en heeft een ontgiftende werking. Maar, hoe werkt dit precies?

Verwarmd mengsel
Een Bio Peel behandeling kun je bij YOURSKIN ondergaan en is de nieuwste toevoeging aan onze salon. We streven altijd naar het werken met enkel natuurlijke producten en ingrediënten. Deze peeling past dus perfect bij ons!
Het mengsel van kruiden, zeewier en algen brengen we verwarmd aan op de huid. Vervolgens masseren we het in, voor een optimale opname van de werkzame stoffen uit de peeling. De inwerktijd ligt tussen de 10 en 15 minuten, afhankelijk van de huidconditie. Na de peeling volgt er een masker met een hoofd- of nek/schoudermassage en natuurlijk de huidverzorging. 
De Bio Peel werkt sterk ontgiftend en gaat tot in de diepere huidlaag, namelijk de basaalcellenlaag. In deze diepere huidlaag geeft hij een bom aan voedingsstoffen af aan de huidcellen. Hierdoor ontstaat er huidverbetering van binnenuit.

Wat bereiken we met een Bio Peel?

  • Een gladdere huid
  • Verfijnde poriën
  • Verminderde fijne lijntjes
  • Verhelderde pigmentatie
  • Een doffe huid verfrist
  • De onzuivere huid herstelt

De eerste dagen na de behandeling kan de huid droog aanvoelen, omdat hij zich aan het herstellen is. Daarna voelt de huid glad, zacht en egaal. Vanbinnen is de huidverbetering gestimuleerd.

Kuurverband
Het mooie aan deze behandeling is dat hij voor elke huid geschikt is. Voor een intenser resultaat raden wij aan om de Bio Peel in kuurverband te ondergaan. Na de kuur kan de Bio Peel periodiek worden ingezet om de huid te onderhouden.

Bio Peel vs. fruitzuurpeeling
Nu hoor ik je denken, deze resultaten behaal je toch ook met een fruitzuurpeeling? Dat klopt! Het verschil zit hem in de werkwijze en natuurlijk de werkstoffen.
Een Bio Peel zit gemiddeld 15 minuten lang op de huid en masseren we in, terwijl een fruitzuurpeeling gemiddeld 7 minuten op de huid zit en we niet aanraken. Daarnaast krijg je met een Bio Peel een sterkere doorbloeding dan bij een fruitzuurpeeling.

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Boek dan gemakkelijk online je behandeling in.
Heb je deze behandeling als eens ondergaan? We horen heel graag je ervaringen met de Bio Peel!

Recommended Posts