Skip to content

Gezichtsbehandeling

Bij YOURSKIN hebben we een breed scala aan gezichtsbehandelingen. Bij een kennismakingsbehandeling adviseren we welke behandelingen voor jou huid geschikt zijn.

NICE TO MEET YOU

Bezoek je de salon voor het eerst voor een huidbehandeling? Dan vinden we het erg belangrijk om vooraf jouw wensen door te spreken. Daarom starten we altijd met de NICE TO MEET YOU Treatment. Met behulp van een huidscan met de OBSERV 520 en een intakegesprek brengen we al jouw huidwensen en eventuele huidproblemen in kaart. Zo maken we een product- en behandeladvies geheel voor jou op maat. Lees hier meer over de OBSERV 520 Huidscan. 

IK SKIN PERFECTION

YOURSKIN werkt met de eerlijke en duurzame kwaliteitsproducten van IK SKIN PERFECTION. Dit is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem.
IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten, die uitvoerig zijn getest. Bij cosmeticagebruik is helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten voornamelijk ‘synthetische’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de gezondheid. IK SKIN PERFECTION heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen en zonder chemicaliën zoals parabenen, sulfaten, mit’s en minerale oliën. De formulering met groene cosmeceuticals biedt de huid bescherming, voeding en optimale verbetering.

 

ALPHA-H

‘Een meervoudig award-winnend cosmeceutical merk..’
Aanvullend op IK SKIN PERFECTION werkt YOURSKIN ook met het natuurlijke merk ALPHA-H waar mooie resultaten mee worden behaald.
ALPHA-H is een meervoudig award-winnend cosmeceutical merk voor eenieder die de kwaliteit van de huid wil verbeteren en daadwerkelijk resultaat wil zien. ALPHA-H bevat een hoge concentratie werkstoffen zoals enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten. Een groot deel van de producten bevat ook glycolzuur. Dit is een natuurlijk ingrediënt dat wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur werkt sterk huidverbeterend bij bijvoorbeeld een onzuivere huid, acne en huidveroudering, maar is ook geschikt voor een gevoelige huid. ALPHA-H zet de huid weer aan het werk waardoor je prachtig resultaten boekt.

Prijzen

Kennismaking
Ik Skin Perfection/Alpha-H
Nice to meet you 105 min €79,-

Huidverzorgend
Ik Skin Perfection
Reset 60 min €59,-
Relax 80 min €79,-

Huidverbetering
Ik Skin Perfection of Alpha-H
Reset & Repair 60 min €62,-
Repair 75 min €74,-

Skin & Redness 75 min. €82,-
Boosting vitamine C 75 min. €86,-
Liquid Gold Lift & Boost 75 min €89,-

In elke behandeling zit een reiniging, een diepte reiniging of peeling, verwijderen van onzuiverheden en een masker. 

Wil je ook geepileerd worden, geverfd of gewaxt dan dien je dat erbij te boeken in de online agenda(zie combikorting)

Kom je voor de eerste keer? Plan dan een nice to meet you treatment in en we leggen je alles uit over ons behandelaanbod.